Kathrine Madsen Trio
musikformidlingknap01
Index
Jazz

Kathrine Madsen Trio

Kathrine MadsenHun har slået publikumsrekorder i Sverige, hun har høstet fantastiske udenlandske anmeldelser på hendes nylige turnéer i Australien, Sydøstasien og Japan, hun har medvirket og indsunget soundtracket til DRs populære tv-serie „Edderkoppen“ og hun er aktuel med sin fjerde cd [My Secret].

Navnet er Katrine Madsen - en sangerinde og sangskriver, der med internationalt format og klasse for alvor er ved at sætte sit navn fast både inden- og udenfor Danmarks grænser. „Hendes rige univers, særprægede sans for melodilinie og udvidede akkorder får mig til at føle mig hjemme - uanset hvor hun fører mig hen“. Ordene kommer fra den danske forfatterinde Suzanne Brøgger, der har skrevet forordet til cd ‘en.

„Verdensklasse“. „En af de bedste jazzsangerinder i Skandinavien“. „Madsen - master of space“. „På højde med de største“. „Dansk jazzsangerinde af international kvalitet“. „Hun ved nøjagtig hvad al sang drejer sig om, fra Peggy Lee tværs gennem duftende himmelstrøg til en Billie Holiday“.

Dette er blot nogle af de anmelderroser Katrine Madsen har fået for sine albums og koncerter, og hun er blevet sammenlignet med nogle af jazzen’s store divaer.

Med sig i sin trio har Katrine Madsen valgt to fantastiske musikere, der på hvert deres instrument repræsenterer cremen af dansk jazz.

Jacob Fischer (gui) har igennem en årrække henrykket publikum og anmeldere med sit virtuose spil og sit store musikalske overblik, og

Jesper Bodilsen (bas) har med sit swing og inspirerende solospil føjet sig til rækken af store danske bassister.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63