Kims Bacons Jubilæumsorkester
musikformidlingknap01
Index
Jazz

Kims Bacons 30-års jubilæumsorkester
 
kimsbaconjubiorkesterweb2003010I september 2002 var det 30 år siden Kims Bacon optrådte for første gang. Det måtte fejres, så vi fik nogle af de bedste musikere, vi kender til at komme og spille med os ved 3 jubilæumskoncerter. Og om der var fest! Heldigvis blev hele balladen optaget, og er udkommet som den anmelderroste CD ”Kims Bacon Live”
 
Kims Bacon startede i 1972 i Århus som en trio. Gennem årene er musikere kommet og gået, men hele vejen igennem har pianoet og bassen været bestyret af Kim Nedergaard og Jørgen Nielsen. Hanse Jensen på tenorsax har spillet i Kims Bacon i over 15 år, medens Heine ”Hot” Press Poulsen har fået til opgave at løfte arven efter Hans Brockstedt.
 
Stilen har altid været en blanding af jazz og blues. Når man blander stilarter sammen, risikerer man let at få kritik fra purister fra flere lejre, men vi spiller den musik vi kan lide, og som ligger inden for vores fatteevne, og forsøger at gøre det på vores egen måde. Vores musik er brugsmusik til glæde og fest, den må ikke blive for højtideligt, men gerne en anelse sentimental, og så skal man kunne danse til den.
 
gæster:
 
Verner Worck, trompet og flygelhorn
Jens Chr. Kwella, guitar
Jesper Bjarnesen, vokal

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63