musikformidlingknap01
Index
Jazz
KJS Trio

Peter Kohlmetz Møller/Jens Jefsen /Jens Kristian Siquiera

kjs_trio_012
Jens Jefsen i sammenspil med to unge musikere, begge p.t. studerende ved Det Fynske Musikkonservatorium. Jefsen blev begejstret for musikernes niveau og inviterede til en jam-session i hjemmet i Aabyhøj. Det har nu resulteret i et triosamarbejde.


Peter Kohlmetz Møller
Er en ung og meget talentfuld pianist. Hans foretrukne stil er jazzen, med bl.a. Herbie Hancock i bagagen. Som extern censor var Jens Jefsen med til at vurdere ham til en optagelsesprøve på Det Fynske Musikkonservatorium. Med ved censorbordet sad den københavnske pianist Erik Ørum von Sprechelsten. Jens og Erik var enige om, at højere niveau ved en optagelsesprøve havde man ikke hørt før. En teknisk og stilistisk begavelse

Jens Kristian Siqueira
Er trommeslager, og ligeså ung og talentfuld.
Som censor havde Jens Jefsen hørt Jens Kristian akkompagnere andre optagelsessøgende, og da JK dernæst selv søgte optagelse, spidsede Jefsen øren. Her var en trommeslager, der havde tjek på flere stilarter end bare lige jazzen. JK besidder en fremragende teknik, god puls, moderne stil og musikalsk overblik.

Jens Jefsen
Har som bassist været en kendt skikkelse i Danmark i snart 40 år.
Jefsen har akkompagneret et utal af amerikanske solister, spillet med på studieproduktioner, på TV, radio og teatre. Er nu mest freelance bassist med fast band, hvor den mangeårige medspiller Uffe Steen også befinder sig. Desuden med Valdemar Rasmussen Trio, Povl Dissing og Benny Andersen, samt mange andre sammenhænge. Jefsen har i mange år været timelærer på Det Jyske Musikkonservatorium, og bliver også brugt som extern censor på konservatorierne rundt omkring i landet


Peter Kohlmetz Møller - piano
Jens Jefsen - bas,
Jens Kristian Siquiera - trommer

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63