Lake City Jazzband
musikformidlingknap01
lake_city_logo_016
Index
Jazz

Lake City Jazzband blev dannet i 1986 i Silkeborg. Orkestret spiller glad, swingende New Orleans- og Dixieland-jazz med masser af flerstemmig sang, faktisk synger alle i bandet med undtagelse af trommeslageren, der således bidrager ganske betragteligt til de vellykkede sangarrangementer.
 
lake_city_jazz_010Lake City Jazzband har et meget bredt repertoire, der spænder fra dixieland og revivals til ragtimes, blues, evergreens og New Orleans-jazz. Musikken fremføres med en stor spilleglæde, der netop er kendetegnende  for dette orkester. Dette og evnen til at få jazzen ud over scenekanten giver Lake City Jazzband et solidt greb i publikum.
 
Orkestret er hyppigt efterspurgt i ind- og udland og har bl.a. været udvalgt iblandt internationale jazzorkestre til ”Swedish Open i Glad Jazz”, Norges traditionelle Jazzfestival: ”Silda Jazz”, samt Eindhoven Jazz & Bluesfestival.
Lake City Jazzband har i 18 år optrådt på Riverboat Jazzfestival, og derudover på Femø Jazzfestival, Tønder Festival, og Livø Jazzfestival, samt et bredt udvalg af de danske jazzklubber. Bandet har alle steder haft  stor succes.
 
Diskografien er overskuelig, eftersom orkestret først i 1994 opdagede, at jazzmusik kunne indspilles. Bandet udgav i 1994 cd’en ”Lake City Jazzband” og i 1997 kom opfølgningen ”We’ll Meet  Again”. Bandets tredie CD, "Lake City Jazzband 3", blev færdig i 2004, og numre herfra kan høres under "musik".

Lake City's CD’er bliver hyppigt spillet i radioen, når der skal spilles glad jazz.

lakecd2 lakecd1

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63