Listen Up
musikformidlingknap01
Index
Jazz

Listen Up – live!

listenup_classroom
En koncert med Listen Up må være noget af det cooleste man kan præsentere. Både hos Luftkastellet, Galleri V1, Jazzkælderen og FLUX  har Listen Up været en kæmpe live succes.

Listen Up udgav i Januar 2005 deres debut album “Listen Up”.
CD’en byder på 45 minutters sprudlende vokal musik med referencer til bl.a. Simon & Garfunkel, Charles Mingus, Elvin Jones, Prince og Fela Kuti.
Pladen er produceret i studiet over en længere periode, og således rig på eksperimenter og musikalske lag.

Live har Listen Up skåret ind til benet med følgende eksklusive besætning:

Jens Mikkelsen – vokal og akustisk guitar
Mikkel Hess – vokal og kontrabas
Nikolaj Hess – klaver og harmonika
Hans Ulrik – saxofon og fløjte
Erik Laustsen – trommer

De originale sange præsenteres i et blødt og jazzet og univers, med vægt på stemning, klang og groove. 

En koncert med Listen Up handler om direkte kommunikation og intimitet.
En intens rytmisk og melodisk oplevelse, der giver publikum mulighed for at åbne op for sluserne, danse vildt, le og græde. Gennem teksternes budskaber om udvikling og guddommelig kærlighed, får Listen Up følelserne helt op på gospel niveau.
Listen Up skaber med deres live optræden, den ultimative ramme for udveksling af kærlighed, glæde og romantik. Der er altid gode chancer for at score til Listen Up. 

Listen Up består af Jens Mikkelsen og Mikkel Hess.

listenup_jens06listenup_mikkel06Jens er en internationalt anerkendt reklamefilminstruktør, og ejer af det prisvindende produktionsselskab fearnomore.dk.

Mikkel er jazztrommeslager, producer og komponist, og blev på baggrund af projektet "Hess Is More" valgt som "Årets nye navn 2003" i Politiken.

På albumet høres et udvalg af Danmarks fineste  jazzmusikere: Saxofonisten Hans Ulrik, pianisten Nikolaj Hess, basunisten Mads Hyhne og guitaristen Niclas Knudsen.

Listen Up spiller over hele landet.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63