Louisiana Jazz Band
musikformidlingknap01
Louisiana Jazzband
Index
Jazz
Louisiana Jazzbandcd

Musik der går til hjertet og lige i benene.
Louisiana Jazzband er et etableret navn på den danske jazzscene. Bandet spiller populær, udadvendt swing-jazz af højeste kvalitet i aldeles professionel udførelse. Repertoiret er hentet fra den allerdejligst del at ‘jazzens melodibog’ og det swinger til den store guldmedalje.

Fats Waller, Duke Ellington, Count Basie og Louis Armstrong er blandt bandets favoritter. De gamle drenge skabte og videreformidlede utallige temaer som jazzelskere i hele verden kan genkende og synge med på.

Store og små fester
Bandet har et stort og trofast publikum - og med god grund: Musikken kan både bruges til dans og koncert. Såvel til store som til små fester. Receptioner eller ‘det store brag’ - Louisiana Jazzband kan det hele. Det vigtigste for gruppens medlemmer er, at spille musik på et højt kvalitetsniveau.

Det er blevet sagt om den 6 mand store besætning at de lyder som ‘elleve mand i hvide smokingjakker’ - så flot er bandets sound. Derfor er orkestret efterspurgt og kommer omkring.

Daimi
Daimi
er kendt af ethvert barn i Danmark. Louisiana Jazzband har i årevis haft et frugtbart samarbejde med denne dejlige kunstner og hun er da også med på nogle af numrene på de to første CDer fra Louisiana Jazzbands værksted. For CDerne får Daimi og orkestret ros af såvel publikum som presse. Daimi kan engageres sammen med Louisiana Jazzband.

Jazz til tiden
Louisiana Jazzband leverer swingmusik i nutidig indpakning og har, selvfølgelig, altid været efterspurgt ved festivaler og andre arrangementer i det ganske land og i udlandet. At bandet har optrådt i radio og TV ved utallige lejligheder er en selvfølge.

Velkommen til en stund med glad og swingende,  dansevenlig jazz for det voksne publikum

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63