Mads Bærentzen Trio
musikformidlingknap01
Mads Baæentzen Logo
Index
Jazz
Mads Baæentzen Trio
Mads Baæentzen

Mads Bærentzen Trio er en ung, dansk triokonstellation, der har eksisteret siden december 1997. Interaktivitet, nærhed og indgående menneskeligt og musikalsk kendskab i trioen er grundstenene i den fælles musikalske udvikling.

Gennem de sidste par år har vi spillet en del koncerter, primært i Danmark, men i oktober 1999 var trioen samlet i New York, hvor vi spillede fire jobs på et mindre spillested. Vi har flere gange spillet sammen med forskellige gæstesolister, bl.a. trompetisten Thomas Fryland og sangerinden Katrine Madsen, som vi turnerede med i foråret 1999, og i øjeblikket er vi igang med at planlægge en turné i efteråret 2000 med den amerikanske tenorsaxofonist Eric Alexander, en af de mest efterspurgte musikere på jazzscenen i New York i disse år.

Repertoiret består for det meste af amerikanske standards i egne arrangementer. Inspirationen til det musikalske koncept er hentet såvel i New York som her i Norden. Influeret af de nye strømninger forfølger vi det moderne udtryk, der afspejler den musikalske udvikling i den evigt pulserende musikverden.

Mads Bærentzen, piano
Morten Ramsbøl, kontrabas
Kristian Leth, trommer

Pressen skrev bl.a.
Man sidder og fryder sig over disse unge mennesker, der både er bevidste om traditionen og vil bygge videre på den.  Jyllands-Posten

Trioens energi og musikglæde smitter af på publikum.  Århus Stiftstidende

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63