musikformidlingknap01
Index
Jazz
Manuela & Seegert

Manuela & Seegert – Blues & Ballads
receptioner, konferencer, julefrokost, fester, dinner
 
manuela_og_seegert_020x10

De Aarhus baserede singersongwritere Maria Manuela og Svend Seegert sætter hinanden stævne i et swingende samspil præget af musikalitet og velklingende nærvær der skinner igennem hvad enten der er tale om receptioner, julefrokoster, fester eller andre events.
 
Materialet er "fælles kulturarv  - blues, ballads, pop, evergreens og andet godt spændende Ray Charles til Norah Jones, og fra Eric Clapton til Paul Simon. Desuden kan de måske lokkes til at spille noget fra deres eget sangkatalog.
 
Duoen rummer tilsammen mere 30 års erfaring i at levere velklingende og ægte musikalsk kvalitets underholdning. De musikalske udfoldelser er ledsaget situationsfornemmelse og evne til at være i fokus, når dét er ønsket, og evne til ”blot” at være behagelig og hyggeskabende baggrundsmusik, når det er dét, der skal til.

Lyt på Soundcloud
 
Mr Bojangles
Running On Faith
Nobody Knows You When You're Down And Out
I Can't Make You Love Me

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63