Peter Fahrenholtz
musikformidlingknap01
Index
Jazz

Peter Fahrenholtz

peter_fahrenholtzPeter Fahrenholtz (1935) har spillet klaver siden 1941 og begyndte med den gamle pianojazz i 1950 med en udpræget forkærlighed for Jelly Roll Mortons pianostil.

Han har gennem årene spillet i adskillige jazzbands, men er mest kendt som solist og har som sådan optrådt mange steder i Europa samt på "New Orleans Jazz & Heritage Festival", New Orleans, Louisiana, USA. Han har turneret en del inden- og udenlands, både alene og med band, og har ligeledes optrådt i radio og TV.

Han medvirker på LP-plader fra jazzfestivaler, både i Breda, Holland, og i Warszawa, Polen 1977, og har desuden selv produceret et kassettebånd. Han har flere gange turneret i USA. I 1986 indspillede han en solo-LP i Tyskland.

Igennem alle årene har han tillige været en meget benyttet musiker ved alle former for private festlige sammenkomster og spiller nu næsten udelukkende solo: Gammeldags Amerikansk Jazz - Ragtime - Blues og (også danske) Evergreens til al slags Fest.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63