musikformidlingknap01
Index
Jazz
ReBop Union

rebop_union_012ReBop Union: Fra starten har disse fem musikere vist sig at passe usædvanligt godt sammen, både menneskeligt og musikalsk. Dette har givet sig til udtryk i et interessant samarbejde og musikalsk dialog musikerne imellem, og i sidste ende en serie sprudlende koncerter med stor intensitet. Kvintetten repertoire er baseret på originale kompositioner og arrangementer fra alle medlemmerne, som sammen får samlet et spændende og mange facetteret repertoire, der på forunderlig vis forbinder lyrisk Europæisk jazz og Amerikansk Hard-bop tradition. Resultatet er frisk energifuld musik, der kommer langt ud over scenekanten. Siden ReBop Union for første gang i 2006 var samlet i Danmark for at give koncerter, har gruppen været i en rygende udvikling. De har senest været i Italien, hvor de var inviteret til at give koncerter på italienske jazz festivaler og jazz klubber. ReBop Union udgav i september 2007 cd'en "Blue Notes" på Calibrated Records. Albummet er blevet godt modtaget og har fået mange gode anmeldelser. Blandt andet 5 ud af 6 stjerner i den vedlagte anmeldelse fra "Jydske Vestkysten".

rebop_union_panicjazzclub_012Thomas Fryland: trompetist og komponist. Uddannet i Haag på den hollandske ekvivalent til Det rytmiske Konservatorium. Thomas karriere blev skudt i gang med udgivelsen "Copenhagen Sunset" i 1993. Den fik både anmeldere og publikum op af stolene og siden er det gået over alt forventning med cd udgivelser og flotte koncert anmeldelser. Siden 1998 har Radioens Big Band har fornøjelsen af hans smukke trompetspil, og med Big Bandets mange udlands turneer har Thomas været med til at vise det høje internationale niveau Danmark i dag kan præsentere.

Simon Thorsen: Saxofon, fløjte. Er en af de mest brugte blæsere i Københavns Worldmusic miljø. Medvirker bla. på Cd'er med Thomas Frylands orkester og orkesteret Brasilian Boots. Er adjunkt på Rytmisk Konservatorium, og har undervist på MGK København og MGK Frederiksberg siden 1994. Han blev udnævnt til årets tillidsmand i 2005 af DMF's København s afd., for sit arbejdesom inspirator og jamvært.

Francesco Cigna: guitarist og komponist. Uddannet ved "Det Fynske Musikkonservatorium" i 2005. Som leder og freelancemusiker har han allerede spillet og været i studiet med mange internationalt anerkendte artister så som: Jesper Riis, Kasper Tranberg, Jonas Westergaard, Christina von Bülow, Niels Ryde, Marco Tamburini (I), og Larry Nash (CAN).

Daniel Franck: svensk kontrabassist. Uddannet ved "Rytmisk Konservatorium" i København, har gennem de senere år spillet utallige sammenhænge, blandt andet med Doug Raney (US), Ben Besiakov, Carsten Dahl, Jens Winther, store broderen Tomas Franck, Og med den italiensk virtuose pianist Antonio Farao.

Tony Cigna: trommeslager og komponist, i 1984 blev optaget på "Berklee College of Music", aktuelt bosat i Danmark, har spillet og været i studiet i adskillige sammenhænge både i og uden for Danmark, blandt andet, Paul Jeffrey (US), Jeff Silvertrust (US), Larry Nash (CAN), Marco Tamburini (I) Thomas Agergaard, Nikolaj Hess, Jesper Riis, Christina von Bülow, Finn Ziegler, Niels Ryde og Jonas Westergaard.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63