musikformidlingknap01
Index
Jazz
Ricardo's Jazzmen

Ricardo's Jazzmen

Ricardo's Jazzmen

Besætning:

Søren Kirk, trompet/vokal
Børge Ehler, basun
Claus Forchhammer, klarinet/sax
Steen Drost Nielsen, piano
Alfred Lauridsen, kontrabas
Henrik Simonsen, trommer

Ricardo’s Jazzmen fremstår i dag mere velspillende end nogensinde. Der komponeres og arrangeres – og repertoiret spænder vidt. Fra dixieland til swing med enkelte afstikkere til andre rytmer. Musikken er glad, udadvendt og med appeal til alle aldersklasser. Den egner sig derfor både til jazzklubbens røgfyldte lokaler, den private fest og den store scene. Kort sagt alle steder, hvor mennesker mødes for sammen at opleve god musik.

Orkestret har medvirket i mange radio- og TV udsendelser både i Danmark og andre europæiske lande – ligesom der er lavet flere shows med Daimi og Östen Warnerbring. Mange berømte  udenlandske solister har optrådt sammen med Ricardo's Jazzmen f.eks.: Bob Green, Champion Jack Dupree, Alvin Alcorn, Bob Wilber, Wild Bill Davison, Benny Waters og Hannah Wilson. Orkestret har turneret i Sverige, Finland og Tyskland – på Grønland, Færøerne og Island og har deltaget i et stort antal jazzfestivaler i både ind- og udland.

Der er gennem tiderne blevet indspillet adskillige LP- og CD plader. Dels under eget navn - dels med sangeren Bjarne Liller, som Ricardo's Jazzmen samarbejdede med i flere perioder. Indenfor de sidste få år har orkestret udgivet flere CD plader med et væld af nye arrangementer og gamle numre.

Ricardo's Jazzmen består udelukkende af professionelle musikere. Orkestret var allerede i halvtredserne fast orkester i Cap Horn i Nyhavn. Fra 1966 - 1972 i Vingården og fra 1972 - 1992 i De Tre Musketerer i København. De fleste af landets klubber og foreninger har også været besøgt. Flere af orkestermedlemmerne har en solid musikpædagogisk kompetence og erfaring, og orkestret har med stor succes givet koncert på mange skoler.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63