River Jazz & Blues Band
musikformidlingknap01
Index
Jazz

River Jazz & Blues Band

river-jazz-bandfoto-020

River Band - still going strong. Efter at have spillet fyrre år på de danske musikscener er nærvær og engagement stadig i højsædet hos dette omrejsende, originale jyske jazzorkester.

River Band - kom til verden i 1971 i Vestjylland med musikere bosiddende i Lemvig og Holstebro - og blev navngivet efter Storåen, der flyder på de kanter.

River Band - har på sine mange turneer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige spillestil - en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske.

Flere af River Bands numre er komponeret og arrangeret af orkestrets leder og stifter, Torben Lassen, og mange af disse numre er blevet populære klassikere på spillesteder i hele landet.

I dag er de seks musikeres fælles inspiration samt evnen til at komme publikum i møde kendetegnende for River Band, når de bevæger sig ud i elskede klassikere, velkendte sange, elegante arrangementer og inciterende danserytmer.

River Bands spillevende repertoire indeholder ny og gammel blues, gammel jazz, swing, jump & jive, salmer, gammel dansk og latinamerikanske rytmer.

Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=ePfWawB1l-E

http://www.youtube.com/watch?v=OsqC_-oaHP8

Besætning:
Torben Lassen – trompet, flygelhorn, mundharpe, sang, percussion
Allan Bjerrgaard – trækbasun, sang, percussion
Filt Kristensen – saxofon, klarinet, tværfløjte
Karen Sørensen – piano
Nikolai Banke – trommer
Jørgen Nielsen – kontrabas/ elbas
eller
Jesper Carlsen – kontrabas

 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63