musikformidlingknap01
Index
Jazz
Sia Lanstorp

Sia Lanstorp Trio

Sia Lanstorp Trio

Som 16 årig faldt Sia Lanstorp pladask for Billie Holiday. Også en sangerinde som Rachell Ferrell har lagt grunden til hendes store kærlighed for jazzen. Fordi den, som hun siger, med sit akustiske, og luftige lydbillede, giver en fantastisk og ærlig måde at udtrykke sig på.

Sia Lanstorp har med stor musikalitet medvirket i talrige jazz sammenhænge. Hun studerer på tredie år på „Center for Rytmisk musik og bevægelse“ i Silkeborg.

Med i sin trio har hun bassisten Jakob Panduro, som er yderst aktiv og netop ifærd med at afslutte sit konservatoriestudie på den rytmiske diplomlinie i Odense. Pianoet spilles af Kurt Frimodt, som har spillet med bl.a. Klüver og Søren Sko, og netop hjemvendt efter 2 år i New York.

Trioen kan til lejligheder af mere dansemæssig karakter udvides med trommer og saxofon. Bandet er velegnet til caféer, spillesteder, receptioner, firmafester, bryllupper og andre privatfester. Pianist Kurt Frimodt spiller klavermusik og til omdelte sange under middagen.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63