musikformidlingknap01
Index
Jazz
Tre på spil
Tre på spil

MUSIKSJOV FOR ALLE

Tre på spil - foto

Musikgøgleri - slagere  street parade - gammeldjazz børnesjov

Lige hva´ der ska' til!

Danmarks gladeste orkester kommer på besøg

HUMØRMUSIK
3 PÅ SPIL er et utrolig sjovt musikbekendtskab. Orkestret spiller helt uden brug af ledninger. Ægte mundblæst musik. Sang fra de friske luftveje. Det er underholdende og festlig humørmusik

MUSIKSJOV
3 PÅ SPIL har alletiders Musiksjov. Evergreens- og slagermelodier er kædet sammen med lystig gammeljazz. Det swinger og gynger overalt, hvor orkestret kommer frem. Der er meldt fest og humør. Musiksjov for alle.

DEJLIGE DANSKE MELODIER FRA FILM OG REVY
3 PÅ SPIL befinder sig allerbedst midt blandt publikum. Pludselig er der sjovtid. Blæse- og rytmeladeren sættes til, og en hel lille revy eller cabaret begynder. Så er det en afdeling med Gustav Winckler sange eller Kai Normann-Åndersen melodier. Det sprudler med dejlig dansk eviggrøn musik, når man er sammen med 3 PÅ SPIL.

FORNØJELIG PARADEMUSIK OG BØRNESJOV
De tre musikanter træder på jazzpedalen og drøner direkte i folk. Der sker noget når de smøger ærmerne op og viser spillemusklerne. Livlig og fornøjelig Parade-musik veksler med glad musik og sang. Der er også masser af musik og sjov til børnene. 3 PÅ SPIL er lige hva’ der ska’ til.

TRUT OG TRAL. SPIL OG SPRÆL
3 PÅ SPIL
er tre truttende og trallende spille- og sprællemænd. Ole Mechlenborg spiller swingende flot trompet. Niels Peter Poulsen lægger basbunden på tuba. Niels Dal giver rytme og harmoni med banjoklange. Sammen synger de kor til de glade melodier.

Der er god grund til at afbryde fjernbetjeningen og zappe hen og få nærkontakt
med 3 PÅ SPIL.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63