musikformidlingknap01
Index
Jazz
Trine-Lise Væring
Trine-Lise Væring

Trine-Lise Væring (voc.& guit.)

CDer: When I Close my Eyes (1996 stunt Re) & In so Many Words (1998 stunt Rc)
Ny Cd udkommer først på efteråret
Turné i uge 38 og 48, 2000 med:

Carsten Dahl (pno) dk
Johannes Lundberg (bas) sv
Peter Danemo (trom) sv

Den nye konstellation med Dahl, Lundberg og Danemo havde sin debut i Maj 96, hvor jeg var inviteret ned og spille to koncerter på festivalen Women in Motion i Bremen (Tyskland). Jeg er jo godt vant med Riel, Vinding og Stenson, men brugte lejligheden til at håndplukke en trio af, efter min mening, de bedste nordiske musikere i min egen generation. Carsten Dahl fra DK, Johannes Lundberg fra Göteborg og Peter Danemo, fra Malmó. Det viste sig virkelig at være en succes. Her i november genoptog jeg samarbejdet og vi har således lige været på vores første længere turné (12 koncerter ; 6 i DK 4 i N 2 i SV) sammen.

Repertoiret består først og fremmest af mine sange, men også af materiale skrevet samme med saxofonisten og komponisten Fredrik Lundin og på sidste tur begyndte jeg så småt at inddrage materiale af gruppens andre medlemmer som alle er komponister med egne produktion, og det kommer nok til at udgøre en større del af repertoiret hen ad vejen.. Vi kommer stadig til at spille en del numre fra mine to CDer, men jeg har også skrevet mange nye sange til siden . Karakteristisk er at der lægges stor vægt på arrangement og instrumentering/rollefordeling i hver enkelt nummer, således at det understøtter den enkelte sangs historie bedst muligt, ligesom der levnes masser af plads både til intimitet i udtrykket og til glødende soli fra kvartettens fremragende solister. Ud over på CDerne findes min musik dokumenteret igennem en række koncertindspilninger; både af Sveriges Radio (94 & 96) og Danmarks Radio (95) og Tysk Radio (97) den sidste med ovenstående gruppe.

Trine-Lise Væring Trine-Lise Væring

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63