musikformidlingknap01
Index
Jazz
Trio Larockazz

Trio Larockazz

Trio Larockazz

Nordjvske “TRIO LAROCKAZZ” har udsendt et nyt album der har fået titlen “UP’S AND DOWN’S”. CD'en bliver udgivet på INTERMUSIC, der ligeledes stod bag trioens første udgivelse fra 1993 “ANOTHER FLOW”.

Trioen har i de forløbne år brugt megen tid til at rendyrke den musikalske stilart der er inspireret af Latinamerikanske rytmer der er blandet med elementer fra blues/rock og gospel.

Udover Henrik “Baloo” Andersen (Piano/Keyboards), Hans Bovin (Kontrabas/elbas) og Henrik Engqvist (slagtøj), medvirker som blæsersektion 3 gæstemusikere på CD'en, der alle har rødder i det nordjyske, nemlig musiktvillinqerne Jens og Niels vind på henholdsvis Trombone og Trompet - samt saxofonisten Jacob Rose.

CD’en indeholder 13 kompositioner, alle komponeret og arrangeret af “TRIO LAROCKAZZ”. CD’en er indspillet i HAPS STUDIET Hjørring, mixet i CELLO STUDIET Ålborg og endelig masteret i PUK STUDIOS. CD’en bliver distribueret af MIS. LABEL DISTRIBUTION.

  • HENRIK “BALOO” ANDERSEN: Komponist, rockmusiker, Kirkeorganist, Big Band dirigent og tekniker/producer i Haps Recording Studio. Fungerer samtidig som underviser på musikskolerne.
  • HANS BOVIN: Klassisk uddannet, Big Band dirigent, akkompagnatør i en masse sammenhænge. Underviser på MGK og musikskolerne.
  • HENRIK ENGQVIST: Uddannet trommeslager i USA, underviser på MGK og musikskolerne og har spillet især meget Jazz i forskellige konstellationer.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63