Tuxedo Jazz Band
musikformidlingknap01
tuxedo_logotekst_2006_014
Index
Jazz
TUXEDO JAZZ BAND

Musikken som spilles er overraskende, tæt og intens. Orkestret fanger lynhurtigt publikum med deres udadvendthed og dybfølte engagement for musikken. Musikerne kender deres instrumenter og deres klassikere. Samspillet er unikt og dialogen mellem musikerne er nærværende, lyttende, følsom og intelligent.

Det virker som om musikerne ikke kun spiller sammen, men taler sammen. Der dukker elementer af urkraft op i  musikken, og de hedengangne komponister vil nikke anerkendende til fremførelsen. Det er New Orleans jazz, som rammer kroppens puls med den helt rigtige energi.

Besætning:

Jørgen Nielsen - cornet/vocal:
En virtuost swingende conetist, som har spillet i denne jazzstil med f.eks. Sammy Rimington, Peruna Jazzmen, Doc Houlind m.v. til stor glæde for tilhængerne af den "gamle jazz".

Leif Bjørnø - clarinet: 
En ægte fortolker af "New Orleans Jazzen". Spiller i sin helt egen personlige stil og er med til at give bandet den rigtige New Orleans sound.

Stig Fisker - banjo/vocal:
En af de unge New Orleans jazzmusikere, velspillende og virtuos, og med den rette fornemmelse af den gamle jazzstil.

Poul Christensen - sousaphone:
En dejlig jazzmusiker, som ikke kun lægger den rigtige bund i rytmegruppen, men også begejstrer publikum med sine flotte soloer.

Hauke Bookhoff Bahnsen - drums:
Kendt fra flere danske og udenlandske Jazz-orkestre på kontrabas, trommer og banjo. Sørger for den rigtige sound og dynamik i rytmegruppen.

Mike Owen - trombone/vocal:
En gedigen engelsk jazzmusiker, der har lært sit håndværk i New Orleans, og som nu bor i Danmark, er også med på vores CD "Tell me your Dreams". Mike Owen kan også bookes sammen med bandet.

brandnye CD:
"TELL ME YOUR DREAMS"

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63