VALENTINE QUARTET
musikformidlingknap01
Index
Jazz

VALENTINE QUARTET
Ny CD : PLAYSONGS

Feat :
Hanne Hammer : vokal
Jacob Broholm : piano/keys
Niels Ryde : basguitar
Nikolaj Bundvig : trommer

valentine_quartet_08
Valentine Quartet er et samarbejde mellem sangerinden Hanne Hammer og bassisten Niels Ryde.  Gennem flere år har de gået og komponeret numre sammen, og vil her præsenterer en perlerække af vidunderlige jazznumre, kendte klassikere fra 50érne og 60érne, samt originale kompositioner. Dette kan høres på den nye CD : Playsongs, som er et stærkt lyrisk og personligt bud på en hybrid mellem den klassiske og moderne jazz……..

Hanne bakkes op af en særdeles veloplagt trio. Trioens tætte og meget dynamiske sammenspil, samt Hannes sensitive og personlige fortolkninger af hendes egne numre samt  de gamle klassikere, Broholms smagfulde klaverspil , Rydes virtuose basspil og Bundvigs dynamiske trommespil, skabes der en ny lyd mellem traditionen og det moderne.

Hanne Hammer : vokal
Er en spændende stemme i dansk jazz. Hendes personlige og varme udtryk gør, at man altid får en god oplevelse. Hanne er en meget dygtig sanger med mange års erfaring i div. orkestre og projekter. Hanne har optrådt bl.a. i Ghana(Afrika) med gruppen First Journy og på Island  med gruppen Valentine Quintet feat :  Siggi Flosasson(IS), Svend Hulthin(DK), Ryde(DK) og Erik Quik(S).

" Musik lever i nuet, og for mig er det vigtigt at fortolke musikken på ny hver gang, og sammen med denne gruppe,  føler jeg, at der virkelig er plads til at udtrykke det som jazz handler om for mig - et dybt personligt engagement i  sangene " fortæller Hanne.

Jacob Broholm : piano
Jacob er en meget dygtig og lyrisk pianist, som udtrykker sig meget i det klanglige såvel som det rytmiske univers, Jacob har tydelig inspiration fra den klassiske jazz over til den mere moderne og flirter også med elektronisk musik. Broholm er uddannet fra det fynske musikkonservatorium i Odense i 2003. Spiller både jazz, pop og folkemusik i forskellige sammenhænge. Spiller i trioen BRB…

Niels Ryde : basguitar
Som en virtuos bassist & komponist og med mange års erfaring inden - og udenlands må Ryde efterhånden regnes blandt de tunge drenge herhjemme. Ryde har netop turneret og indspillet både med Ben Monder(us), Wulfgang Muthspiel(au) og trompetisten Lew Soloff(us). Ryde har turneret i det meste af Europa og New York og udgivet 6 CDer i eget navn.” Niels Ryde er blevet kåret til årets Fynske Jazzmusiker 2006 ”

Nikolaj Bundvig : trommer
Er uddannet på Fyns musikkonservatorium, og er en aktiv musiker på den danske musikscene. Han har været i USA og indspillet CD med sangeren Emmett Tinley. Spiller med Trioen : Broholm/Ryde/Bundvig og bandet Blue Foundation. Er en alsidig, dynamisk velfunderet trommeslager, der bevæger sig frit i både rockens og jazzens verden

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63