Anna Hüdepohl
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Anna Hüdepohl - Accordeon

anna_hudepohl_010
Anna Hüdepohl kan levere en koncertoplevelse i særklasse. Med sit store musikalske talent skaber hun en unik atmosfære hvad enten repertoiret er klassisk eller moderne. En tango af Piazzolla eller en sonate af Scarlatti – Anna Hüdepohl formår at frembringe et stemningsfuldt klangunivers, hvor hun med stor virtuositet fylder rummet med musik af høj karat. Temperamentet strækker sig fra det sødmefulde indadvendte til det udfarende med både kant og karakter.

Der venter publikum en stor oplevelse med en musiker af international klasse.

Anna Hüdepohl debuterer fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse i november 2006. Hun har en lang række koncerter bag sig både som solist og kammermusiker. Senest har Anna Hüdepohl turneret som solist i Tyskland ligesom hun flere gange i år har spillet med Århus Sinfonietta. I 2005 vandt hun 1. prisen ved ”Coupe Suisse de l’Accordéon”, en international konkurrence for professionelle musikere.

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63