Børups Disciple
musikformidlingknap01
Index Picture
Klassisk

Børups dicipleBØRUPS DISCIPLE består af Gøran Danielsson, Annette Frissholm, Mogens Friis og Knud Albert Jepsen.  Ensemblet spiller renaissancemusik på f.eks. blokfløjter i størrelser fra 10 cm til 2 m, gemshorn, cornamuse, zink, krumhorn, ranket, kortholt, tabor pipe, traversfløjter, gambe, sang, trommer, trompet, hoftepauker m.m. - Taffelmusik under middag eller kortere koncertindslag. Der vil være mulighed for fanfare på trompet og hoftepauker ved ankomst, eller som annoncering af taler under middag. Også mulighed for instruktion i enkle renæssance-danse, f.eks. Pavane (påfugledans). Der optrædes i datidens kostumer og anekdoter om instrumenter og enkelte melodier kan fremføres på dansk, engelsk, fransk eller tysk.

BØRUPS DISCIPLE har bl.a. leveret musikindslag ved f.eks. LEGO’s årskonference på Engelsholm slot, i den gamle biograf i Mariager, i Den Gamle By i Århus, Museet Møntergården i Odense, Hobro musikcafé, Tingbæk kalkmine, på Nationalmuseet, på slotte som Rugård, Mejlgård, Sostrup og Vedbygård.

PictureDer er spillet i kostumer på Rosenholm slot til renæssance-retter lavet af Søren Gericke, og på Nyborg slot er der flere gange spillet taffelmusik til middage. Også ved Prins Henriks overrækkelse af Europa Nostra prisen i Haderslev og ved kirkekoncerter i f.eks. Skibinge, Næstved, Dueholm, Holbæk, Ålborg og Århus har BØRUPS DISCIPLE leveret musik.

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63