Copenhagen Guitar Duo
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Copenhagen Guitar Duo
 
copenhagen-guitar-duo-020

består af Allan Sjølin og Martin Buono.

youtube_logo04
 
https://www.youtube.com/watch?v=NBOjXsFzPq8
https://www.youtube.com/watch?v=vu2F9ZGxq9M

De spiller et mix af klassisk og verdensmusik og de forener det bedste af begge verdener. De er begge højt uddannede klassiske musikere ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har spillet sammen i over et årti med masser af erfaring, scenetække og originale fortolkninger af verdensmusik. Deres musik består af originale kompositioner, klassisk, tango, brasiliansk, balkan, dansk samtidsmusik, flamenco, rumba og listen fortsætter.

De er hyldet for deres virtuositet og musikalitet, for eksempel af den spanske mester Diego Cayuelas: “..den bedste fortolkning jeg har hørt..” og de har samarbejdet med bl.a. DiamantEnsemblet ved en radiotransmitteret koncert i Den Sorte Diamant og de har givet koncerter overalt i Danmark og turneret i Mexico og Norge. De er prisvindere ved Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums årlige kammermusikkonkurrence i 2010 og 2012.

Når Copenhagen Guitar Duo er på scenen kan alt ske!

copenhagen-guitar-duo-cdcover-020


Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63