Det syngende selskab
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Det Syngende Selskab

det_syngende_selskab_012
Fornem operaunderholdning med top-professionelle operasangere fra Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera og førende scener i Sverige.

Det Syngende Selskab vælter dig omkuld med vellyd og bringer operaen helt ind på livet af dig med forførende nærvær, charme og humor. Vi har skabt et raffineret koncept, der gør operaen både spiselig og smagfuld for et publikum der vil engageres, udfordres og erobres.

Et koncept ud fra en idé om at skabe eksplosive, sansemættede og engagerende operaoplevelser, der rækker endnu længere ud end til det traditionelle operapublikum: vi fører både operaelskere og 'nybegyndere' ind i operaens magiske univers med nøje sammensatte udpluk af udvalgte operaer og operetter.

Det Syngende Selskab serverer opera så alle kan være med: humoristisk, lidenskabligt, udfordende og bevægende!

Det Syngende Selskab består af tre professionelle operasangere som har besat adskillige hovedroller både på Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera, Det Ny Teater, Den Fynske Opera, Århus Sommeropera, Malmø Musikteater og Folkoperan i Stockholm.

De leverer en anderledes oplevelse til events, offentlige musikarrangementer, konferencer, firmafester og private fester - store som små!

Sopran: Merete Sveistrup
Mezzosopran: Pia Schnack
Tenor: Ernst Dalsgård / Gert Henning Jensen
Pianist: Vagn Sørensen

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63