Deux Femmes
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Deux Femmes
Klassisk musik til festlige begivenheder

Oboisten Lykke Eskildsen og harpenisten Berit Spælling danner duoen Deux Femmes.

Begge er uddannet på Det kgl. Danske Musikkonservatorium og har hentet musikalsk erfaring i blandt andet Det kgl. Teater, Radiosymfoniorkesteret, Radioens Underholdningsorkester, Malmø Symfoniorkester og Sønderjyllands Symfoniorkester.

Deres brede musikalske interesse har ført dem sammen i denne duo -  Deux Femmes.

Deux Femmes fortolker, udover den traditionelle klassiske musik, værker indenfor genrerne jazz, filmmusik, highlights og evergreens - altid i overensstemmelse med deres klassiske baggrund og med respekt for instrumenterne. Repertoiret omfatter således både Grieg og Mozart, men også Bernstein, Gershwin, Morricone o.a.

Deux Femmes danner en stilfuld og elegant ramme omkring Deres arrangement.

Uanset om Deux Femmes fungerer som midtpunkt i Deres arrangement eller som elegant og diskret akustisk baggrund til f.eks. en reception -  Deux Femmes skaber en stemningsfuld ramme for Deres mærkedag - det være sig bryllup, reception, præsentation, events eller dinér.

Deux Femmes

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63