Duo Danica
musikformidlingknap01
Index
Klassisk
Duo Danica

Duo Danica´s repertoire omfatter barok og nutidig musik.

Duoen har fået tilegnet flere værker og har en omfattende koncertvirksomhed samt adskillige produktioner for DR.

ASGER TROELSEN er uddannet på Det jydske Musikkonservatorium med domorganist Anders Riber som lærer. Han har desuden studeret hos Marie-Claire Alain i Frankrig og Floor Peters i Belgien.

Asger Troelsen er organist og kantor ved Ravnsbjergkirken i Aarhus. Han har en omfattende koncertvirksomhed, herunder talrige produktioner for radio og TV. Har indspillet tre LP’er og uropført flere værker. Turneer i Skandinavien, Tyskland og USA. Har deltaget i musikfestivaler i ind- og udland. Har førsteopført Jehan Alains vokalmusik i Danmark. Dannede i 1988 Det Danske Alain Ensemble.

MERETE HOFFMANN er uddannet hos Kgl. kapelmusicus, solooboist Ole Henrik Dahl med supplerende studier i udlandet bl.a. hos solooboisterne Lothar Koch og Hansjörg Schellenherger, Berlin.

Merete Hoffmann blev i 1974 ansat som solooboist i Aarhus Symfoniorkester. Hun har bl.a. modtaget Jacob Gades og Thomas Jensens legater. Har modtaget „Diplôme d’Honneur“ sammen med Trio d’Anches i Colmar, Frankrig.

Optræder ofte som solist med Aarhus Symfoniorkester. Adskillige koncerter i ind-og udland samt optagelser til radio og TV.

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63