In Modo Polonico
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Guitar duo ”In Modo Polonico”
Agata Mertl – Blausz og Andre Blausz

in-modo-polonico_01102
Duo In Modo Polonico spænder bredt på den klassiske musikskala.

Med et repertoire, der både indeholder renæssance og barok musik og mere populære kompositioner fra vore dages spanske og latinamerikanske ”ørehængere”, burde det være noget fra enhver tid og for enhver smag.

Duoen har i sit repertoire musik fra renæssance gennem barok, klassicisme og romantisme indtil moderne musik. I største del er det transskriptioner fra orkester og klaver musik.

Også lyttere med forkærlighed for filmmusik har gode chancer for at få deres musikønsker opfyldt. Og skulle det endelig skorte på julehyggen, så tilbyder duoen også her at røre strengene og sindene med sød musik.

Kompositioner er både egne og andres. De kan nævnes Dowland, Bach, Vivaldi, Debussy, Chopin og mange andre.

Guitar Duo ” In Modo Polonico ”har optrådt siden 1989. De er uddannet bl.a. ved Musikkonservatoriet i Lodz (Polen), og Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. De spillede mange vellykkede koncerter, som de også indspillede for den Danske Radio. Siden duoens dannelse har de blandt andet deltaget i internationale guitarfestivaler og koncerter i Italien, Tyskland, Tjekkiet,England, Danmark og Polen.
    
Selvom de spiller som duo, optræder de også i andre konfigurationer f. eks. med kammer ensembler og andre solister f.eks. sang, fløjte, orgel og klaver. De har spillet som de første i Danmark den Madrigal Concerto af J.Rodrigo for 2 guitarer og orkester. For tiden arbejder de med Vejle Barok Ensemble med Vivaldis koncerter. De spiller mange kirkekoncerter, med kirkernes kor og solister.

Duoen har i sit repertoire musik fra renæssance gennem barok, klassicisme og romantisme indtil moderne musik. I største del er det transskriptioner fra orkester og klaver musik.

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63