musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Inge Lise Christiansson
Inge Lise Christiansson
UK

In english

Inge Lise ChristianssonInge Lise Christiansson er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium, Det Kgl.  Danske Musikkonservatorium og Richard Strauss Konservatoriet i München.

Lærer i 13 år ved Det Jydske Musikkonservatorium og Nordjysk Musikkonservatorium.

Mange radioproduktioner både som solist og kammermusiker
Indspillet filmmusik
Ny dansk musik på grammofonplade, har sidst indspillet en grammofonplade med spansk musik
Koncerter over hele landet ved festivals, i musikforeninger etc.

Repertoiret dækker betydelige værker fra renæssancen til i dag med stor vægt på alsidighed.  Programmer kan sammensattes efter ønske.

Pressen har bl.a. skrevet:
“Inge Lise Christiansson spiller fremragende og først og fremmest med en dejlig overbevisende indlevelse i det væld af forskellige følelser, der er i spansk guitarmusik. Hun giver en række fine og rigt varierede fortolkninger”  High Fidelity

“en overlegen virtuos behandling med en dejlig udstråling og frasering” Aarhus Stiftstidende

“en udførelse, der var præget af poetisk inderlighed og af en udsøgt klangsans” Jyllands-Posten

“Inge Lise Christiansson leverer her et umådeligt følsomt og kunstnerisk tilsvarende indlevet akkompagnement, der helt står på højde med hendes fornemme præstationer på pladens a-side. Der er det især stykker af Granados og Llobet, der stjæler billedet, ganske enkelt på grund af det meget følelsesfulde og pastelagtige i selve Inge Lise Christianssons fornemme klanglægning”  Kristeligt Dagblad

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63