musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Little Mermaid Orchestra
Little Mermaid Orchestra

Little Mermaid Orchestra
er kapelmester Kim Sjøgrens nyeste musikalske tiltag. Og det lille havfrueorkester består (ikke overraskende) af en flok  endog meget  kvindelige musikere, hentet dels fra konservatoriets solistklasse, dels fra Det Kongelige Kapel og Radiosymfoniorkestret.  Ikke at forglemme naturligvis violinvirtuosen og entertaineren Sjøgren selv.

Repertoiret spænder fra store klassiske værker og populære klassiske evergreens over folkemusik, pop og jazz til  i ordets bogstaveligste forstand  Stand Up Entertainment i bedste Victor Borgestil.

The Little Mermaid Orchestra er kort sagt en ny spændende mulighed for musikalsk underholdning på internationalt topniveau.

I øjeblikket er Kim Sjøgrens Little Mermaid Orchestra i studiet for at indspille deres første cd, som forventes at udkomme den 15. oktober med masser af populære klassiske hits  som fx Jacob Gades Tango Jalousi.

PRESSEN skrev:

Efter The Little Merrnaid Orchestras landsdækkende turné, der fandt sted i februar 1999, skrev pressen bl.a.

Orkestret spillede med charme og energi, og Kim Sjøgren viste, hvilken virtuos han er på sit instrument ... HERNING FOLKEBLAD

... det blev en strålende opførelse [Vivaldis "De fire årstider"] såvel med herligt solospil af Kim Sjøgren og et fint ensemblespil. Her var de fine detaljer i dynamikken og i fraseringen ... JYLLANDS POSTEN

i et perfekt samspil gav de en mindeværdig udgave af Vivaldis evergreen "De fire årstider" ... VEJLE AMTS FOLKEBLAD

The Little Mermaid Orchestra er en lige så behagelig fryd for øjet som for øret. Kim Sjøgren har valgt godt, da han sammensatte orkester og program ... Observer Media Intelligence

STORE KLASSISKE VÆRKER – KLASSISKE EVERGREENS – FOLKEMUSIK – POP - JAZZ

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63