Maria Rudí og Michael Bjørnson
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Maria og Michael

maria_rudi_012
Maria Rudí og Michael Bjørnson har med deres utrolige sangstemmer og smukke show imponeret mange tusinde mennesker igennem de seneste år.

De har med deres fantastiske sceneoptræden betaget publikum i såvel ind- som udland. Deres internationale erfaringer giver dem en styrke som er uimodståelig, og Maria og Michael er ubetinget et af Danmarks allerbedste bud på et par i international topklasse.

Maria har en smuk stemme, som vel er det nærmeste en dansk sangerinde kan komme på den verdenskendte solist, Celine Dion, og det er ikke uden grund at denne smukke stemme får de små nakkehår til at rejse sig.

Michaels store pragtfulde og vidunderlige Tenor stemme sammenholdt med hans flotte udstråling, får enhver kvinde til at smelte, når de sammen synger numre som: The Prayer, Time to say Goodbye, All I ask of you samt smukke love songs ballader.

Repertoiret er meget bredt: lovesongs – musical highlights – Phantom of the Opera – klassisk/opera
I fællesskab har de udgivet 2 CDér  ”One Moment Of Love” i 2004, samt ”Opposites” i 2006

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63