musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Marselis Kvartetten

MARSELIS KVARTETTEN

MARSELIS KVARTETTEN

MARSELIS KVARTETTEN er fire strygere fra Århus Symfoniorkester, som begyndte at spille sammen i 1990.  Efter debuten sommeren -91 har kvartetten spillet på Holstebro Kunstmuseum, ved Trekantfestivalen i Vejle, Fredericia og Kolding, på Auktionsscenen i Århus med Michael Tostig's "De Syv Årstider". I slutningen af februar rejste kvartetten på en ugelang turné til Færøerne med seks koncerter og en komponistworkshop med de tre færøske komponister Kristian Blak, Pauli i Sandagerdi og Edward Nyholm Debess.

For violonisterne Todd Cadieux og Erik Søndergaard Jensen, cellisten Michael Gottschalck og Lise Pehrson, viola har Marselis Kvartetten budt på mange forskellige opleve ser lige fra koncert på en fiskekutter til middagskoncert i Musikhuset i Århus.

MARSELIS KVARTETTEN råder over stor alsidighed både i talent og temperament og har lige fra starten fået mange roser af anmelderne: "en kvartet der sætter liv i musikken (Dimmalætting, Færøerne) og "indforstået og underfundig fortolkning” samt "et lovende ensemble" (Kolding Folkeblad), er blot et lille udpluk fra denne buket.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63