The Royal Quartet
musikformidlingknap01
Index
Klassisk
theroyalquartet01

Med Stil og Smil !

Skal det være med stil, men også med smil, gøres det med en af de fester, som man husker lang tid efter. Underholdningen skal være perfekt, og samtidigt kalde på varmen i sindet.

Hvad kan da være et mere sikkert valg end et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når The Royal Quartet står for underholdningen. Fire operasangere fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen, med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens. The Royal Quartet har hidtil optrådt verden rundt - fra Las Vegas i USA til Beijing i Kina.

Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 4 dygtige kgl. sangere, som udgør The Royal Quartet.

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63