Søren Bødker Madsen
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Søren Bødker Madsen

Få den rette lydkulisse til dit arrangement.

soeren_boedker_madsen_wide_020

Danmarks mest opdaterede professionelle klassiske guitarist spiller musik for alle generationer, og til enhver lejlighed: reception, bryllup, fødselsdag mm.
Fra Mozart, Michael Jackson og Metallica til Bach, Beatles og Brudevals.
Ønsk din yndlingsmusik til vielsen. Nyd festmiddagen til sprøde og romantiske guitartoner. Få lejlighedssangene ledsaget af guitar-akkorder.

En nænsom caféforstærker lægger lydniveauet lige hvor det passer dig.
Søren Bødker Madsen er til daglig en flittig koncertgiver i både ind- og udland, underviser på mange niveauer, og har udgivet en række undervisningsbøger, cd´er og dvd´er

Søren Bødker Madsen, født 1956, er uddannet hos Maria Kämmerling og Leif Christensen på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han aflagde diplom- og musikpædagogisk eksamen i 1982. Han fortsatte studierne i solistklassen på Musik-Akademie der Stadt Basel, og senere i Konrad Ragossnigs koncertklasse på Hochschule für Musik und darstellende Kunst i Wien, hvorfra han aflagde afgangseksamen med enstemmig udmærkelse i 1984. Søren Bødker Madsen har suppleret sin uddannelse med studieophold på Prags Musikkonservatorium med Stepan Rak som lærer og deltaget i mesterkurser hos Oscar Ghiglia, John Williams og Karl Sheit. I 1986 vandt han 1. prisen i den internationale Kutha Hora guitarkonkurrence i Tjekkiet – med deltagelse af over 100 guitarrister. Både som solist og som medlem af Den Danske Guitarduo og Duo Paganini har Søren Bødker Madsen haft en omfattende koncertvirksomhed i både ind- og udland. Siden 1981 har han været lærer på Kolding musikskole, og i perioden 1988-92 undervist på Det Jyske Musikkonservatorium i guitar og pædagogik. Som komponist og arrangør leverer Søren Bødker Madsen uderlægningsmusik til DR gennem bl.a. TV-DOK.


"ACOUSTIC GUITAR" får kanon-anmeldelse i fagbladet GUITAREN: "Denne CD er noget af det fedeste guitarmusik jeg længe har hørt!....det er lykkedes Søren B. Madsen at lave en skive med 20 numre der oser af spilleglæde og som svinger. Denne CD kan anbefales til alle der kan lide guitarmusik. Dem der ikke kan kommer til det!
 Som guitarist får man simpelthen lyst til selv at gribe guitaren og spille af at høre denne CD."

5 iTunes stjerner til "ACOUSTIC GUITAR": Customer Review: Madsen plays with passion, grace and a perfect sense of applied rhythm. Highly recommended!

5 iTunes stjerner til "Popular Guitar Music 3": Woooooowwwww!!!!!! Omg this is amazing! I play guitar, so coming from a fellow musician, I can say that this is seriously some quality playing!! I love the song "La Volta" and I´m going to see if I can convince my guitar teacher to let us play it!

Cd´en "More Acoustic Guitar" får disse ord med på vejen: Søren Bødker Madsen viser igen sin mesterlige formåen på de seks strenge, og især hans enestående evne til at arrangere og komponere egne guitarmelodier. 20 numre er jo rent guf for os der elsker fingerstyle guitar. (Guitaren.dk)

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63