TRE-KLANG
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

TRE-KLANG
tre-klang_010

 

 

 

Billedet er fra en live-optræden på Café Hack, Århus

TRE-KLANG - består som navnet siger af 3 fremragende sangstemmer:

SOPHIA er en fantastisk, alsidig og spændende dramatisk sopran, der spænder vidt i både stil og repertoire. Sophia synger eksempelvis Vissi d'arte fra Tosca, så tårerne står i øjenkrogen, når hun beder for Cavaradossi's liv.

THORKIL er en stor fløjlsblød tenor-baryton, som elsker at synge og glæde publikum med sin sang. Thorkil synger med fantastisk indlevelse, og straks efter sangen er han klar med humoritstisk indlæg.

DENNIS er en varm tenor, som synger med stor inderlighed, men også altid med et glimt i øjet. Dennis synger lige gerne en arie, en lied eller Sinatras "My Way", men det italienske repertoire ligger nærmest hjertet.

CARSTEN er deres glødende virtuose pianist.

TRE-KLANG optræden til enhver lejlighed - og laver meget gerne et program, der passer til jeres arrangement - det kunne være Opera, Operette, Musical, De gode gamle danske filmmelodier - det kunne være ved begravelse - mulighederne er uendelige.

* Reception
* Fødselsdag
* Galleri
* Café
* Teaterkoncert
* Kort sagt enhver lejlighed med repertoire sammensat efter ønske

Optræder 1 x 40 min.
 

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63