Trio Auricula
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

trioauricula_2004Trio Auricula består af klarinettisten Mette Leicht Lund, violinisten og bratschisten Martin Lund og pianisten Thorbjørn Lund. Alle tre musikere er konservatorieuddannede på henholdsvis Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og Det Kongelige danske Musikkonservatorium i København.

Vi kan tilbyde kammermusik af høj klasse, både som trio, klarinet, violin/bratsch og klaver og som duoer, henholdsvis klarinet/klaver og violin/klaver. Hvis det ønskes kan vi også optræde hver for sig med et solistisk program.

Vores repertoire strækker sig over flere genrer og stilmæssige perioder, vi har derfor både seriøs musik og salon/underholdningsmusik på programmet. Vi har spillet koncerter både i kirker, på museer, til selskaber, receptioner og møder. Vi glæder os til at give dit arrangement den musikalske oplevelse det fortjener!

martinlund06
metteleichtlund06
thorbjornlund06

Martin Lund,
violinist og bratschist

Thorbjørn Lund, pianist

Mette Leicht Lund, klarinettist

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63