Trio Copenhagen
musikformidlingknap01
Index
Klassisk

Trio Copenhagen
ALLE TIDERS FESTMUSIK
trio_copenhagen01_010
Trio Copenhagen er en trio bestående af instrumenterne fløjte, cello og klaver.

Vort repertoire spænder fra barokmusik (Bach, Vivaldi) over wienerklassisk musik (Mozart, Beethoven, Schubert), wienermusik (polkaer, valse, marcher m.m af Strauss, Waldteufel, Offenbach, Lehar m.fl) over vor egen wienermusik (Lumbye) og frem til musik fra vor egen tid (musicals m.m).

Vi optræder med koncerter i bl.a. biblioteker, cafeer, kirker og museer.
Endvidere spiller vi gerne ved festlige lejligheder som receptioner, konferencer, fødselsdage, bryllupper m.v.

SØREN BARFOED er uddannet fløjtenist fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium 1977. Har glædet og fornøjet med sit fløjtespil i mange musikalske genrer i København og nærmeste omegn (dvs. mange steder mellem Thorshavn, Helsinki, Linz, Cannes og Tenerife). Startede i Erik Brems Gråbrødretorv Ensemble. Hvor han slutter er svært at sige, men lige for tiden spiller han meget med orkestrene i Tivoli.

trio_copenhagen02_010BENT FOMSGAARD begyndte at spille cello som 10-årig. Spillede i amatørsymfoniorkester i Herning i teenageårene. Senere uddannet cellist på Det Jyske Musikkonser- vatorium i Århus afsluttende med diplomeksamen. Har efter 2½ år i Radiounderholdningsorkestret spillet freelance i de fleste danske symfoniorkestre og i mange teater- og musicalsammenhænge.


ALLAN ANDERSEN er pianist. Uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium. Startede sin teaterkarriere i Odense Teaters jubilæumsforestilling "Lille Klaus og Store Klaus" i 1971. Efter 8 år som kapelmester og komponist gik han videre til en freelance tilværelse på diverse teatre og revyscener i København. I 2002 fejrede Odense Teater hans 25 års jubilæum som kapelmester.

Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63