Joanna Kukuczka
musikformidlingknap01
Index
Dinnér musik

Joanna Kukuczka
 youtube_logo02

Hør medley på YouTube

joanna-kukuczka-10x12Når man holder en fest,  reception, eller andet arrangement, ønsker man selvfølgelig at alt skal være perfekt  -  derfor bør man heller ikke gå på kompromis, med den musik man ønsker under arrangementet.
 
Booker I Joanna som dinner-/hyggepianist, er I sikre på at få en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Repertoiret vil være tilpasset netop jeres arrangement (gerne i samarbejde med vært eller toastmaster) - og  fremføres på det høje kunstneriske niveau,  som kendetegner den professionelle og seriøse pianist.

Der spilles naturligvis til alle lejlighedssange (som iøvrigt også kan forfattes af  pianoconcert) -  og skulle der blandt gæsterne være sangere eller musikere, der ønsker at give en sang eller et nummer  på deres  eget instrument, kommer Joanna’s brede repertoire og erfaring som akkompagnist til sin ret.

Ønsker I et  indslag  med en sanger, arrangerer vi også gerne dette - vi samarbejder med dygtige  og højt roste sangere, fra teater- og musicalverdenen.
 
Er der et velstemt klaver/flygel, spilles der gerne på dette  -  og ellers medbringer vi selv et ROLAND piano og lydanlæg af højeste kvalitet.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63