Lars Boye Jensen
musikformidlingknap01
Index
Dinnér musik
larsboyejensen_pianosorthvid

L a r s B o y e J e n s e n

Klavermusik til festen
lars_boye_jensen_020

Pianisten Lars Boye Jensen spiller afdæmpet stemningsmusik ved familiefester, receptioner, kongresser o.l.

Repertoiret er sat sammen efter det voksne publikums smag og omfatter:

· klassiske toner og salonmusik
· evergreens fra film og musical
· jazz, swing og latinamerikanske rytmer

Lars Boye Jensen har spillet som professionel musiker i over 25 år og har ca. 100 engagementer årligt. Han optræder enten solo eller med sin trio.

Lars Boye Jensens baggrund
Pianisten Lars Boye Jensen (f. 1957) er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og har spillet som professionel musiker siden 1976. Han dyrker en bred vifte af genrer fra klassisk og underholdning til jazz.

Lars Boye Jensen har haft opgaver for radio, TV, revy og teater og har akkompagneret over 100 kunstnere fra Finn Ziegler til Kirsten Siggård. Desuden underviser han i klaver på Århus Musikskole.

I de senere år har Lars Boye Jensen også optrådt som solist. Et af hans specialer er de såkaldte transskriptioner, der stammer fra en svunden tids klaverløver. Med dette repertoire har han besøgt musikforeninger, kulturhuse og kirker over hele landet.
larsboyejensen_karikatur
Lars Boye Jensen har indspillet tre CD'er med musik af Bach, Strauss og Gershwin. Der er planlagt flere indspilninger i de kommende år.

Pressen skrev:
"Et overbevisende pianistisk talent"
"Lars Boye Jensen spiller overlegent og veloplagt"
"En fremragende pianist med virtuose kvaliteter"

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63