musikformidlingknap01
Index
Dinnér musik
Mogens Balle

Mogens Balle

mogens_balle_harminika_020

Mogens Balle leverer hyggelig og iørefaldende stemningsmusik til spisning, receptioner og alle andre lejligheder, hvor der er behov for et behageligt musikalsk akkompagnement.

Opskriften er ikke trommemaskiner eller automatikkeyboards - klangbilledet er akustisk piano, der spilles uden nogen form for "tilsætningsstoffer", og lydstyrken er altid tilpasset situationen.

Repertoiret rummer noget for enhver smag: Nyere eller ældre hits, musicals, swing-standards, film- og revymusik, højskolesange, svenske
potpourrier og meget andet.

Takket være en bred musikalsk erfaring inden for mange stilarter er Mogens endvidere i stand til at akkompagnere stort set enhver festsang på stedet (for hvor mange får sig lige taget sammen til at sende noderne i forvejen?)

Er stemningen til en fællessang, griber han også gerne harmonikaen og spiller op til f.eks. Evert Taube-viser eller musik "for søens folk."

Mogens medbringer selv alt hvad han skal bruge, men hvis det er småt med pladsen og du selv har et velstemt klaver/flygel, spiller han også gerne på det.

mogens_balle_piano_020

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63