Pojken Flensborg
musikformidlingknap01
Index
Dinnér musik

Pojken Flensborg

pojken_018

Pojken Flensborg (f. 1972) begyndte at spille klaver som 6-årig, men musikken fik først for alvor overtaget, da han i 1997 blev optaget på Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske linie. Her modtag han undervisning af navne som Lars Jansson, Butch Lacy og Carsten Dahl.

Undervisningen på konservatoriet blev suppleret med en master-degree på den ansete Guildhall School of Music and Drama i 1999-2000, hvor amerikanerne Billy Cobham og Dave Liebmann var blandt underviserne, ligesom Pojken i foråret 2000 var medvirkende på en tourné med den engelsk/canadiske trompetist Kenny Wheeler.

Pojken afsluttede sin uddannelse på konservatoriet i 2003. Det sidste år - diplomåret - blev hovedsageligt brugt til studier i New York, hvor han modtog undervisning af blandt andre de to amerikanske pianister Marc Copland og Kenny Werner.

Sideløbende med uddannelsen på konservatoriet har Pojken medvirket i et utal af jazzsammenhænge både som leder og sideman, ligesom han har fungeret som kapelmester og komponist på adskillige shows og teaterforestillinger – bl.a Teatret Trekanten i Vejle og Randers Egnsteater. Desuden er Pojken tilknyttet teaterskolen ved Århus Teater som akkompagnatør

I juli 2005 udkom Pojken Flensborgs debutplade "Butterflies" udgivet på selskabet Music Mecca »køb her . Her medvirker den engelske saxofonist og fløjtenist Stan Sulzmann (samt Jakob Buchanan (tp), Christian Vuust (s, cl) og Torben Bjørnskov (b)

I 2008 udkom “Halløj i Klaverbutikken” på Ul Records »køb her, en duoudgivelse med multiinstrumentalisten Jacob Venndt optaget live under jazzfestivalen i Århus. se FV-hjemmeside
 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63