Steen T & Henrik Bjørn
musikformidlingknap01
Index
Dinnér musik

Steen T & Henrik Bjørn
Guitar - Sang  Basguitar

steen_t_og_henrik_bjoern_010
Levende, stemningsfuld musik til Diner – Reception – Cafe – Jubilæer  m.m.

Steen T & Henrik Bjørn spiller evergreens, klassiske strofer, hits fra filmmusikkens verden, rock’n-jazz, blå melodier og originale sange med forunderlig poesi og humor.

De to herrer spiller og behersker deres instrumenter med en glæde og professionalisme, så lytteren fornøjes ved strengeleg og smukke detaljer. De tilhørere, som hellere vil tale med venner og bekendte, vil ikke finde musikken påtrængende, men nyde den som en smuk gobelin eller et stemningsmaleri ud i klangens verden..

Steen T & Henrik Bjørn har i 20-30 år akkompagneret berømtheder, kendte mennesker og stjerneskud. Arbejdet for radio, TV, teatre, bogforlag, Cd-udgivelser og musiksteder, både berømte og ydmyge.

Men her er de så, i stadig udvikling og begejstring for musikkens forunderlige verden og vil gerne fornøje og glæde mennesker med liv og toner.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr.  band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63