Webmaster
Gren|Grafisk

Jens Falck

jens falck bandI langt mere end 10 år har det været en drøm for Jens Falck at danne et band der indeholder et bestemt antal vigtige kvaliteter:
Den rigtige konstellation af musikere, en høj professionel standard, en smagfuld instrumentering, en lødig energisk og fængende kombination af melodi, harmonier og lyrik, loyalitet og sidst men ikke mindst....den helt rigtige attitude.

Tålmodighed og hårdt arbejde med opfyldelsen af denne drøm ser nu ud til at have båret frugt. Den reaktion og respons CD’en River of Faith, som han arbejdet på siden slutningen af august 2000 har været overvældende positiv ikke kun i DK men også i USA. Han har her fundet den ultimative platform til at udtrykke og fremføre sange og melodier for et større publikum og tiden har aldrig føltes mere rigtig end nu.

Med sin søn Julian Falck (tr.) som producer, basisten Frits Christensen og guitaristen Leif Bruun er det lykkes, på egen hånd og uden styrende markedsorienteret pladeselskab i ryggen, at bygge et topmoderne studie op fra bunden, skabe et høreværdigt produkt og samle et homogent velklingende liveband, der til fulde lever op til de ovennævnte kriterier.

River Of Faith

En håndfuld gode sange der alle afspejler stor kendskab og forkærlighed for den amerikanske folk/singersonwriter tradition var udgangspunktet da grunden skulle lægges til dette album. Hver for sig fremstod oplæggene vidt forskellige i stilart og temperament. Kreativ nytænkning og omhyggelig produktudvikling har gjort at selv stille „sofasange“ er kommet til at fremstå som energiske og rendyrkede rocknumre der alle klædte hinanden.

Utilsigtet men måske ikke tilfældigt er det lykkes med CD’en River of Faith at ramme en nerve og en strømning, der på den Amerikanske vestkyst fra nord til syd går under betegnelsen „Americana“. Det er derfor ikke helt tilfældigt at River of Faith har opnået opmærksomhed, airplay og interesse i netop denne region. Jens Falcks store baggrund i amerikansk folkemusik, country og bluegrass har givetvis spillet ind da netop disse stilarter er grundstenen i al god westcoast rock’n’roll.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden med Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63