Gasbox
musikformidlingknap01
Index
bookrock
bookrockkopi
Rock Jam

gasbox-banner-2015

GASBOX er lige nu aktuel i TV-programmet "Danmark har talent" som sendes på TV 2 i Primetime lørdag aften kl. 20.00. Dommerne havde følgende kommenetarer til bandets første optræden ved audition.

youtube_logo15

Se dem på Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=XkgsTZQBsbw

"Jeg lukkede lige øjnene et øjeblik og du var jo fuldstændig Kim Larsen – du kan jo hele hans mimik. Han lever – gud være lovet – den dag i dag, Kim. Det er meget svært ikke at forelske sig i hans sange, men at lave det så overbevisende, det giver et stort JA."
- Jarl Friis Mikkelsen

"Jeg er total rystet – jeg kunne overhovedet ikke høre forskel. Jeg synes i spiller pissegodt. Jeg synes det var et virkelig godt valg af numre – det var skide godt sat sammen – et kæmpe JA."
- Peter Frodin

"Jeg er imponeret, virkelig imponeret. Hold kæft hvor bliver man glad.
JA fra mig."
- Nabia

"Og et JA fra mig."
- Cecilie Lassen

GASBOX har siden 2010 spillet rigtig mange koncerter og de leverer et helt igennem super professionelt sceneshow, hvor publikum drages med hele vejen. Forsanger, René Hejdmann, både lyder og ligner originalen selv, så man tror det er løgn. Med sig har han altid sine 3 professionelle legekammerater, der med musikalsk sikkerhed giver publikum en oplevelse de sent vil glemme.

gasbox-live-020x14

GASBOX giver en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse. De fire gutter går på scenen med musikalsk sikkerhed, og trykker den maksimalt af til lyden af 4 årtiers uforglemmelige sange. GASBOX fortolker, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks bedste rockband gennem tiderne, og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde.
GASBOX er et velspillende og underholdende orkester, og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, er der lagt op til en uforglemmelig aften i selskab med de bedste sange fra Kim Larsen og Gasolin'.

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå tl siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63