Fede Finn og Funny Boyz
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

NYT FEDE FINN DOBBELTALBUM

fede_finn_band_019

Fede Finn & Funny Boyz har netop udsendt ny dobbelt album, og udvidet Funny Boyz med en pige, nemlig den unge Maud Kofod, der synger og spiller saxofon, og specielt denne nyerhvervelse kan om noget få de gamle "cirkusheste" til at rykke helt vildt på live scenerne rundt omkring i Danmark og Norge. Hvilket også tydeligt høres på deres nye dobbelt album ''Nu med kavalergang", der kom  i marts 2010 og for længst har solgt til guld.

Fede Finn & Funny Boyz er i 2010 rykket på mindre comandoraids i Norge, hvor bandet nu i mange uger har huseret på den officielle norske album liste "VG listen" og på bare 3 uger solgt over 10.000 albums i det norske, takket være deres 2 koncerter i Oslo.

Det er gået rigtigt stærkt for Fede Finn & Funny Boyz på den danske hjemmebane efter en mindre justering af bandet, idet man også har kørt en rutineret sangstjerne Jan Jacobsen (Jan & Rene) i stilling sammen med skønne Maud Kofod. Det har givet dem den ekstra dimension de stod og manglede, fortæller en glad Fede Finn, der mener, at nu er bandet godt rustet til de kommende store tv opgaver bl.a. "Fællessang på Charlie''. Det er en opgave de for 3. år i træk producerer sammen med Johnny Reimar og en masse af landet dygtige underholdere, ligesom de i år er fast inventar på Dyrehavsbakkens store friluftsscene alle søndagene i juni.

Fede Finn & Funny Boyz har masser af spændende tiltag på vej i den kommende tid, hvor Sverige og Finland venter og som de selv siger det, er det bare en lækker sidegevinst med hele Norden, men det er hjemmebanen, der er den vigtigste, det er danskerne, der er deres publikum. De forstår at sætte pris på glad musik, masser af humor og ikke mindst nogle spillelystne Funny Boyz, der kan banke enhver Fest op på 200 km i timen.

FEDE FINN & FUNNY BOYZ "NU MED KAVALERGANG" - noget ud over det sædvanlige!
 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musiker-Børsen Aage Jørgensen: 75 36 34 40