LiveDeLuxe
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

LiveDeLuxe livedeluxe_020
 

youtube_logo

Se LiveDeLuxe video på Youtube


LiveDeluxe er blandt sværvægterne indenfor dansk kopimusik. Et fantastisk hold med stor spilleerfaring fra den danske musikscene er samlet omkring den karismatiske sanger Martin Hosbond, som med sikker hånd styrer publikum igennem en liveforestilling ud over det sædvanlige. Med en kreativ hånd har bandet været i pladesamlingen og sammensat et repertoire spækfyldt med pop-rock hits fra de seneste årtier krydret med nostalgiske genhør af de store klassikere.

Hitmaskiner som fx U2, John Mayer, Robbie Williams, Maroon 5, Gnarles Barkley, Gavin Degraw, Depeche Mode, Nephew og Stevie Wonder etc. leveres med personlighed og efterlader et professionelt fingeraftryk på trommehinden.  Konceptet i LiveDeluxe er enkelt: store rock/pop hits, der vælter ud over scenekanten med en energi og spilleglæde, som henleder publikum i en sand festeufori.

Festlige hilsner

LiveDeluxe

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musiker-Børsen Aage Jørgensen: 75 36 34 40