musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Old Blue
Old Blue

Finn "Old Blue" Luck.

God, gedigen Rock'n - roll, Blues  og  Country. 

Udført med nerve og sjæl  -  helt igennem professionelt.

Finn Old Blue Luck: Sang, Guitar.
Jens Elbøl: Bas.
Jesper Thorup: Trommer.

De fleste med blot det mindste kendskab til den danske rock-scene gennem de sidste 25 år vil nikke genkendende til flere af navnene, som spiller med Old Blue. Vi er ganske enkelt garvede udi denne her business. Vi elsker musikken,  vi elsker at spille, og så vil vi først og fremmest give vores publikum en oplevelse, som de ikke glemmer lige med det samme. ...  

Derfor ved vi lige præcist, hvad der skal til ved en festlig lejlighed. Uanset om det er en  fest i musikklubben, bal i sportsklubben, - eller et bryllup, som gerne må være lidt ud over det sædvanlige. ...  

Med Old Blue får du den ægte vare. Vi ka'  vores kram, og vi spiller på autentiske instrumenter,  uden hjælp af diverse maskiner og digitalt isenkram.

Vi stikker gerne en finger i jorden og fornemmer, hvad der er brug for. Derfor ka'  vi stille op som duo, hvis det er det bedste til dit arrangement. Men lige meget hvad du end vælger, så ka' vi garantere, at du får kvalitet hele vejen igennem.

Keep on Rockin' ! !

Rock maskiner

Da vi spiller uden hjælp af digitalt isenkram, "fylder" orkestret jo nok lidt mere end "man" lige forestiller sig, hvis man er vandt til en solo-mand. En scene på ca. 4m x 3 m er nødvendig, for at skabe en ordentlig "lyd". Vi spiller "normalt" 3 x 45 min.
Vi kan godt stille op som duo, hvis det er det bedste til dit arrangement.

Hvad spiller vi så ! - Hvad kan man forvente at høre ?

50'er Rock'n-roll, Blues og Country-musik, fra dengang da "verden blev vild og voldsom", biler blev noget man kunne drømme om, mens en scooter eller lille motorcykel var
indenfor rækkevidde, når man var ung....

Vi lægger ud med musikken som startede Elvis',  Johnny Cash, - og  Carl Perkins karrierer i Sun-Studiet i Memphis.

Man kommer helt sikkert til at høre nogen af John Fogarty's (Creedence Clearwater Revival) og John Denver's tidlige numre. Chuck Berry er et 'must' for os, og Bob Dylan kommer vi også forbi.

Willie Nelson's  "On the Road Again" -  'Stones'  "As tears go by"  - "Bringin' it on home to me", som  Animals gjorde berømt  - samt et par Country-numre fra Ray Charles -  er hver gang på repertoiret.   

 Musikken,  som inspirerede Eric Clapton til at skrive "Wonderful Tonight", og til at "låne" "Have You ever loved a woman" og gøre den til sin egen, er en af de hjørnestene for os. Altså: "halvgammel Blues".

 Vi "Stikker" gerne en finger i jorden og fornemmer, hvad der er brug for.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musiker-Børsen Aage Jørgensen: 75 36 34 40