Pernille Højmark
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Pernille går solo!!!
 
pernille-hojmark-020x13

Efter 27 år med Sweethearts og 7 år med henholdsvis Solitudevej og Det røde hav, springer Pernille Højmark ud som solist. Materialet er et udvalg af egne favoritter med fortolkninger af Sebastian, Medina, Gasolin, Benny Andersen, Nik og Jay, Leonard Cohen m.fl. samt helt ny skrevne sange. Repertoiret giver publikum en oplevelse, hvor man kan lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse.

Kort sagt en aften i selskab med entertaineren, historiefortælleren og sangeren Pernille som vi kender og kan li´ hende.

Pernille backes af et særdeles kompetent 4 mands orkester
”The Boys in the Band”.
Peter Michael, keyboards, er kapelmester, Lars Fabiansen, guitar, Anders Pedersen, trommer samt Tore Hauge, bas.
Pernille kan også hyres kun med pianist.

Demo lydfil kan fremsendes

Pernille Højmark fik sit folkelige gennembrud med TV filmen Superdame i 1991. Pernille blev færdiguddannet som skuespiller fra Århus Teater i 1983. En lang række teater roller blev
det til op igennem firserne og halvfemserne på Gladsaxe Teater, Det Kongelige Teater, Det Danske Teater, Folketeatret m. fl. En række filmroller i b. la. En gang Strømer, Flamberede Hjerter, Sirup, Himmel og Helvede, kulminerede med en Bodil for bedste i birolle i 1993 i Sort Høst. I DR´s store succes Taxa, cementerede Pernille sit image som ” Folket Datter ” og ramte igen plet i TV serien Krøniken fra 2004.

Pernille startede i 1988, sammen med Kim Kidholm, festorkesteret Sweethearts. Det er blevet til 9 album udgivelser og 1500 koncerter igennem 27 år. Pernille har som sanger medvirket på adskillige støtteudgivelser, b. la. Hvor små vi er, der modtog 13 gange platin og indsamlede et betydeligt beløb til tsunamiofrene i Sydøstasien.

Pernille har de senere år været på 2 succes- turneer med et udvalg af revyviser fra revyernes guldalder.

Pernille debuterede som forfatter med bogen Sande Løgne i 1998 og med biografien Først nu forstår jeg intet, fra 2013 er Pernille blevet en populær foredragsholder i det ganske land.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63