musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Webdesign
Gren|Grafisk

Soul Meeting
Band Logo

soulmeeting_3_mand_020

youtube_logo

Hør medley fra Soulmeeting på YouTube

Soul Meeting er et band, der i mange år har arbejdet utrætteligt på at udbrede den ægte Motown-soulmusik, som regnes for et af højdepunkterne i rockhistorien - tænk bare på navne som Otis Redding, Marvin Gaye, Wilson Pickett, Stevie Wonder, Four Tops, Supremes og alle de andre. Med afstikkere til andre genrer fra samme periode omsætter Soul Meeting de udødelige hits til svedig rock’n soul, som det lød dengang – og hvem kan så lade være med at byde en smuk kvinde op til dans?

Besætning:

Eigil Madsen: Trommer, voc.
Eigil købte sit første sæt trommer for sine konfirmationspenge tilbage i 1966, og allerede 2 år senere kom han med i det legendariske Århus-band Daisy sammen med bl.a. Lars Muhl. Siden har han bl.a. spillet med Brdr. Olsen, Niller & Co. og 8000 C inden han sammen med Lars Schroeder startede Soul Meeting, som nu har eksisteret i det bedste af 30 år.

Lars Schroeder: Guitar, voc.
Lars er medstifter af Soul Meeting, men før det spillede han med bands som Straight, Midtkraft, Fanny m.fl. og også en kort tid med en lille knægt ved navn Thomas Helmig. Nu er hans vokal og guitar imidlertid en uadskillelig del af bandet, hvor han sammen med Eigil regner sig selv for grundstammen.

Erik ”Knasen” Sandager: Bas, voc.
Knasen er en af de nye i bandet, og før han kom med, spillede han med bl.a. Odder Punk, King Cauliflower Boogie Band, Peter Abrahamsen & Roxy Trioen samt solister som Teddy Edelman, Poul Krebs, Daimi m.fl. Sideløbende med soulmusikken har Knasen sit eget bluesband, og han har desuden udgivet flere CD’er under eget navn.
 
Mogens Balle: Orgel, piano
Mogens er den absolut nyeste mand i bandet, og det er nok også den eneste sammenhæng, hvor nogen ville hæfte det tillægsord på ham. Mogens måtte ikke bruge sine konfirmationspenge på musikinstrumenter, så de blev købt på klods til 75 kr. om måneden. Siden har han spillet med bl.a. Fenders, Klüvers Big Band, Big Joe Band foruden 6 år med Bamses Venner. Han har altid gerne villet spille soulmusik, og nu har han så endelig fået sit ønske opfyldt.

Kan bookes som trio eller kvartet

soulmeeting_4_mand_020


Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musiker-Børsen Aage Jørgensen: 75 36 34 40