Sweethearts
musikformidlingknap01
Index
bookrock
Rock Kopi
bookrockjam

Your heart, our beat, that´s sweet
 
sweethearts-header1

”Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste
– lad hverdagen fare”


youtube_logo
 
https://www.youtube.com/watch?v=X2Xk_rDF4_w
https://www.youtube.com/watch?v=HEs5ztHVlAQ
https://www.youtube.com/watch?v=rkFEWUOVG0k

sweethearts-header2

De platin sælgende albums " Lad hele verden danse ", " Sikken en fest ", " Sikken en julefest " m.fl. har for længst etableret Sweethearts som Danmarks festorkester numero uno.

Med det farverige multitalent Pernille Højmark i front, har Sweethearts igennem 25 år tilført musikbranchen et gran salt og bevist at folkelighed og livsglæde ikke er forbeholdt den lavest mulige fællesnævner. Igennem 8 CD- er og mere end 1500 live jobs, har Sweethearts givet publikum en mulighed for at slippe den indre festtrold løs i alle regnbuens farver og bandet formår igen og igen at efterlade publikum med en fornemmelse af at have fået mere end de kom efter.
”Your heart – Our beat – Thats Sweet”

Sweethearts består af:

Vokal: Pernille Højmark,
Bas : Kim Kidholm,
Guitar: Bo Bistrup,
Keyboards: Peter Michael,
Trommer: Holger Kølle.


Sweethearts Akustisk:
 
Sweethearts Akustisk er Sweethearts i sædvanlig opstilling, men i en mere intim og afslappet udgave. Sweethearts Akustisk er velegnet til mindre events, hvor Sweethearts og Pernille Højmarks evner som fortolker er i centrum. Bandet spiller på akustiske intrumenter i et lille og vellydende set - up. Sangene er både de kendte Sweethearts numre, der til lejligheden er nyarrangeret  lette og luftige udgaver, samt mere ukendte sange plukket i Sweethearts omfattende bagkatalog. 
En aften med Sweethearts Akustisk giver mulighed for at lytte, lære, synge med og få en svingom....

sweetheart_akustisk_plakat_020

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musiker-Børsen Aage Jørgensen: 75 36 34 40