musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Avenue

Avenue

avenue_2006
Avenue er en alsidig og velspillende duo, bestående af Bjørn Sahlertz på guitar og Bjarne Mikkelsen på keyboard.

De to har siden 1979 år spillet sammen i danseorkesteret Snoopy, hvilket de stadig gør, og har sideløbende haft gang i duoen Avenue, som de startede i 1993.
 
De mange års erfaring gør, at Avenue´s  repertoire spænder meget vidt.
Mange af de gamle evergreens, viser og stille sange, og selvfølgelig også et par guitarnumre i bedste Shadows stil, fremføres elegant og dæmpet under middagsmusikken, indtil repertoiret skiftes ud med country, danskpop, rock´n´roll og de mere moderne toner, når dansen går i gang. 

Men vil du have Hiphop og disco-dasko, så skal du nok vælge nogen andre !!
 
Avenue spiller til næsten alle slags fester rundt i landet, det være sig byfest, halbal, firmafest og naturligvis også de mange privatfester, når folk runder et skarpt hjørne eller skal giftes.
 
Og Avenue er normalt heller ikke de kedeligste personer på en scene !
Spørger man Avenue hvor de kommer fra, svarer de som regel undskyldende, at de er fra Århus, men sandheden er, at den ene faktisk er ægte molbo og den anden halvsvensker fra Stautrup. Og så er stilen ligesom lagt – det er aldrig kedeligt i Avenue´s selskab.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63