musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Black Jack Duo

Black Jack Duo
black_jack_duo_020

youtube_logo11

Se dem på YouTuube

Black Jack Duo er en lokal duo fra Randers egnen, men til de større arrangementer kan de udvide orkestret til en trio med en dygtig guitarist, der besidder lige så stor erfaring og indlevelsesevne, som resten af orkestret.

Denne Duo består af to erfarne herrer i branchen på hhv. keyboards og på trommer.

Black Jack Duo kommer virkelig langt ud over scenekanten og er det perfekte valg til firmafesten, byfesten, halfesten, sportsfesten, privatfesten m.m.

black_jack_duo_01010Black Jack Duo spiller rigtig god dansemusik for gæster i alle aldre og varierer repertoiret, så der altid er noget for både de yngre og lidt ældre …….og det swinger altså bare.

Glem alt om traditionel suppe, steg, is musik, med Black Jack Duo får du både danske og udenlandske hits fra de sidste 4 årtier, der spænder over alt fra ”Johnny be good” til ”Danser med drenge”.

Med Black Jack Duo på scenen får man go’ musik for alle pengene, samt en flot sceneopsætning med lys m.m., så "Black Jack Duo" også rent visuelt tager sig rigtigt godt

Hør Black Jack Duo her
audio_speaker_15x12_hvid_sortbund02
 
Rub it in
audio_speaker_15x12_hvid_sortbund02 
Superlove

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63