musikformidlingknap01
Index
Selskab
Solo
Duo
Trio
Kvartet
Kvintet >>

Webmaster
Gren|Grafisk

Carsten Bo

Carsten Bo
Musik til enhver lejlighed

carsten_bo_011Siden mit 10. år har jeg optrådt som professionel musiker, og har igennem tiden spillet fast med flere landskendte orkestre. Herigennem har jeg opbygget en stor erfaring med hensyn til repertoire og håndtering af arrangementer af enhver art.

Sideløbende med mit engagement i forskellige orkestre har jeg også indspillet flere soloplader og optrådt jævnligt i radio og TV.

Hvis du kun ønsker det bedste for dit arrangement, dine gæster og dine nærmeste går du ikke forkert ved at engagere mig.
Alt efter dine ønsker og arrangementets art optræder jeg solo, duo eller trio.

Repertoire
Repertoiret spænder meget bredt lige fra en vals over dansktop, country til de lidt nyere hits med bl. Robbie Williams, Big Fat Snake, Thomas Helmig osv.
Repertoiret er i høj grad betinget af de gæster/publikum vi spiller for.
Det er jo klart at repertoiret til en guldbryllupsfest er anderledes end til en 30 års fødselsdag!!

Ligeledes er lydstyrken også lagt på et niveau, så alle kan være der.

Duo

Jeg spiller både som solo og duo.

carsten_bo_duo_012Engageres vi som duo kalder vi os Carsten Bo & Jon, og så har jeg en super dygtig guitarist med, som kan det hele. Numre som Still Got The Blues, Johnny B. Goode, Smoke On The Water - musik af Big Fat Snake Robbie Williams, Elvis Presley, Beatles osv får en helt ny dimension når Jon trykker den af på en af sine mange guitarer.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63